Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 22:12

دسربار هندوانه

دسربار هندوانه

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بیسکوییت پودرشده وانیلی ..................یک‌وسه‌چهارم پیمانه

کره ذوب‌شده........................ یک‌سوم پیمانه

آب هندوانه .......................5 پیمانه

ژلاتین............... 15 گرم

آب‌لیمو تازه................... 3 قاشق چای‌خوری

شکر.................. یک‌سوم پیمانه

شیر................ یک‌دوم پیمانه

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. بیسکوییت‌های پودرشده را با کره مخلوط کنید، سپس دو قاشق سوپ‌خوری آب افزوده و کاملاً مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. داخل یک قالب 30×20 سانتی‌متری را فویل انداخته و بیسکوییت‌ها را در آن پرس کنید و قالب را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید و بعد کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. دو پیمانه از آب هندوانه را در ظرفی کوچک ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید، کمی صبر کنید و بعد روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین کاملاً حل شود. در ظرفی دیگر بقیه آب هندوانه را با آب‌لیموترش، شکر و شیر مخلوط کنید و بعد از این که ژلاتین کمی از حرارت افتاد آن را افزوده و کاملاً با هم مخلوط کنید تا مایع یکدست شود، سپس مایع را با ملاقه روی خمیر خنک‌شده بریزید. قالب را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید و سپس به داخل یخچال انتقال دهید تا به مدت 5 ساعت بماند. در پایان دسر را برش دهید. در صورت تمایل روی آن را با خامه یا شکلات تزیین نمایید.

برچسب ها: دسردسر هندوانه ایاسموتی هندانهدسربار هندوانهطرز تهیه دسربار هندوانه تعداد بازديد: 146 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است