Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:38

دسر‌شیر با‌سس‌گیلاس

دسر‌شیر با‌سس‌گیلاس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

پودر ژلاتین............. 1 قاشق سوپخوری

شیر   ............ 250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

شکر ...........   100 گرم

اسانس وانیل    .............. 1 قاشق چایخوری

کورن سیروپ   ............  1 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه.................1 قاشق سوپخوری

خامة فرم گرفته  ..........  500 گرم

 

مواد لازم برای تهیة سس گیلاس

نشاسته ذرت ...........  2 قاشق چایخوری

شکر    ............  50 گرم

آب کمپوت گیلاس یا آب..............   100 میلی لیتر

گیلاس تازه .............10 عدد

آشپزباشی - مهديس رحيميان:

روش‌تهیه

10 قالب را به گنجایش یک‌دوم پیمانه با سلفون بپوشانید. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی یک‌چهارم پیمانه از شیر بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. سپس باقیماندة شیر، شکر، وانیل و کورن سیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. حالا محلول ژلاتین را بیفزائید و مایه را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود، اکنون آبلیمو و خامة فرم گرفته را افزوده و مخلوط سازید. اینک مایة‌ حاصل را در قالب‌ها  بریزید و دسر را در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد. آن‌گاه دسر را از قالب‌ها جدا کنید و با سس گیلاس بیارائید و میل کنید.

روش تهیة سس گیلاس

همة‌ مواد را بجز گیلاس،‌ در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و سس براقی به دست آید. حالا گیلاس را بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید.

 

خواص گیلاس

ویتامین ث که به عنوان آنتی اکسیدان قوی عمل می کند در مقادیر خوبی از گیلاس وجود دارد. آن ها حاوی چربی های، کلسترول یا سدیم نیستند و فیبر، ویتامین آ و مواد معدنی ضروری مثل آهن، کلسیم و پروتئین دارند همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از پتاسیم هستند. علاوه بر اینها چنانچه کامل توضیح داده ایم گیلاس ها نیز ترکیبات مفید دیگری مانند بورون، ملاتونین و آنتوسیانین دارند.

برچسب ها: دسردسر شیردسر‌شیر با‌سس‌گیلاسطرز تهیه دسر‌شیر با‌سس‌گیلاسسس گیلاس تعداد بازديد: 625 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟