Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 27 مرداد 1398 - 07:55

مینی سوفله شکلاتی

مینی سوفله شکلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

شکلات  تلخ  ۱۰۰ گرم

کره آبکرده یا نرم شده به میزان لازم

شکر قهوه ای برای دیواره رمکین حدود ۱۰۰ گرم

سفیده تخم‌مرغ  ۲۰۰ گرم

شکر سفید ۵۰ گرم

نمک یک پینچ

آشپزباشی - آرزو مقدم

شکلات را به روش بن‌ماری(روی حرارت بخار آب جوش) آب کنید. آن‌گاه رمکین‌ها را با کره چرب نمائید و کف  و دیواره آنها را با شکر قهوه ای بپوشانید و اضافة شکر راخالی کنید.

حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها و نمک را با دور تند همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

سپس شکر (سفید) را کم کم بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مرنگ صاف و براقی حاصل شود.

اکنون شکلات آبکرده را به مرنگ اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

اینک مایه فراهم کرده را در رمکین‌ها بریزید و سوفله را به مدت تقریبی 5-8 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 210 درجه سانتیگراد بپزید.

یادآوری 1: می‌توانید روی سوفله را با پودر شکر بیارائید و گرم میل کنید.

یادآوری 2: رمکین‌ها (Ramekin) ظروف نسوزی هستند که برای تهیه انواع سوفله و پودینگ مورد استفاده قرار می‌گیرند. این ظرف در انواع سرامیکی و شیشه‌ای ساخته می‌شوند.

برچسب ها: آشپزباشیمینی سوفله کلاتیسوفله شکلاتیطرز تهیه مینی سوفله شکلاتیمواد لازم برای تهیه سوفله شکلاتیدسر خوشمزه فرانسوی تعداد بازديد: 286 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است