Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 09:37

فِلورانتین شكلاتی

فِلورانتین شكلاتی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 50 گرم

 

شكر دانه‌ریز 50 گرم

 

شیر  15 میلی‌لیتر (1 قاشق سوپخوری)

 

تخمه‌ی كدو  25 گرم

 

تخمه‌ی آفتابگردان 40 گرم

 

كشمش پلوئی 50 گرم

 

مربای آلبالو (بدون شیره) 25 گرم

 

آرد  30 گرم

 

شكلات سفید یا شیری ذوب‌كرده 125 گرم

افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را باكاغذ روغنی بپوشانید و روی آن را چرب كنید.

آنگاه در ظرف مناسبی كره و شكر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بجوشد.

سپس از روی حرارت بردارید. حالا شیر، تخمه‌ی كدو، آفتابگردان، كشمش، مربای آلبالو و آرد را اضافه كنید و خوب مخلوط كنید.

اكنون هر بار یك قاشق چایخوری از مایه بردارید و در سینی با فاصله قرار دهید.

آن‌گاه در فر به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه طلائی‌رنگ شود، بپزید.

بعد از 5 دقیقه شیرینی‌ها را از كاغذ جدا كنید و روی پنجره سیمی خنك كنید.

سپس ته شیرینی‌ها را در شكلات سفید یا شیری ذوب‌كرده فرو برید و روی كاغذ روغنی بگذارید تا شكلات ببندد. اكنون فلورانتین را در ظرف زیبا و درداری نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرشیرینی و دسرشیرینی پزیدسر شکلاتیآشپزباشیفلورانتین شکلاتی تعداد بازديد: 599 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است