Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 29 شهریور 1398 - 18:20

خاگینه نارگیلی

خاگینه نارگیلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

شکر   200 گرم

آب   125 میلی لیتر(یک دوم پیمانه)

گلاب   125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

زعفران سائیده   یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ    4 عدد

وانیلین    یک چهارم قاشق چایخوری

پودر نارگیل    85 گرم

روغن مایع   100 گرم

ماست   130   گرم

آرد   150 گرم

بیکینگ پودر  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم چند دقیقه بجوشانید.

آن گاه  زعفران و گلاب را بیفزائید و در حدود 2 دقیقه شربت را بجوشانید.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. حالا تخم مرغ ها را همراه با وانیل با همزن برقی بزنید تا سبک شود و بعد پودر نارگیل را بیفزائید و مخلوط کنید.ا

کنون ماست و روغن را درون این مایه بریزید.آن گاه مخلوط الک کردۀ آرد و بیکینگ پودر را افزوده و هم بزنید.

اینک کف قالب سرامیکی نسوز را به قطر 27 سانتیمتر با کره چرب کنید و مایه

خاگینه را در آن بریزید. سپس خاگینه را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا خاگینه را از فر در آورید و همینکه اندکی ولرم شد، شربت خنک شده را رویش بریزید و بگذارید شربت به خورد خاگینه برود.

برچسب ها: دسر سنتیآشپزباشیدسر سادهدسر خوشمزهخاگینه نارگیلیعافه ابن الرضاروش تهیه خاگینه نارگیلیمواد لازم برای تهیه خاگینه نارگیلیدسر خاگینه تعداد بازديد: 381 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است