Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 04:55

رشته ختائی

رشته ختائی

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

رشته‌ی ختائی نیم كیلوگرم

 

كره‌ی آب‌كرده به میزان لازم

 

شكر 1/5 پیمانه

 

گردوی چرخكرده 1 پیمانه

 

پودر هل 2 قاشق سوپخوری

 

پودر زنجفیل 2-3 قاشق سوپخوری

 

(مقدار زنجفیل، بستگی به ذائقه‌ی افراد دارد.)

 

شربت غلیظ 1/5 پیمانه

آشپزباشی

 

ابتدا ظرف مناسبی را چرب كنید، رشته‌ها را در كف ظرف قرار دهید و قدری كره‌ی آب‌كرده روی آن بمالید.

مواد میانی (شكر، گردوی چرخكرده، هل و زنجفیل) را با هم مخلوط كنید و روی رشته‌ها بریزید.

مجدداً روی آن رشته قرار دهید و كره بمالید. دوباره از مواد میانی استفاده كنید تا به این ترتیب، ظرف پر شود.

كره‌ی آب‌كرده را قاشق‌قاشق روی مواد بریزید و در فر با دمای 160-170 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه در فر (تاون) بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

سپس از فر خارج كنید. شربت غلیظ گرم را قاشق‌قاشق روی آن بریزید. قدری صبر كنید تا شربت به خورد رشته برود.

اینك به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

یادآوری: این دسر مخصوص ماه مبارك رمضان است.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرآشپزباشیرشته ختائیدستور تهیه رشته ختائیروش تهیه رشته ختائیمواد لازم رشته ختائی تعداد بازديد: 762 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است