Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 09:59

پف پف كاراملی

پف پف كاراملی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

شكر.........................1 پيمانه

آب.....................1 قاشق سوپخوري

نمك...................يك‌دوم قاشق چايخوري

كره...................1 قاشق سوپخوري

گلوكز................1 قاشق سوپخوري

پاپ كورن....................به اندازه لازم

پودر پسته.....................براي تزيين

روش‌تهیه

درون يك قابلمه شكر و آب را حرارت دهيد تا شكر كاراملي شود، سپس كره و نمك و گلوكز را ضافه كنيد. هنگاميكه وقتي كارامل خوش رنگ شد،. حرارت را خاموش كرده و پاپ‌كورن را با كارامل آغشته كنيد. پس از خنك شدن، روي آن پودر پسته ريخته و در ظرف سرو بريزيد.

برچسب ها: ذرتپاپ کورنپف پف كاراملی تعداد بازديد: 520 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است