Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 شهریور 1398 - 21:19

ديلايت پرتقال

ديلايت پرتقال

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 15 نفر

خامۀ قنادی   ٥٠٠ گرم

پودر ژلاتين  ٣ قاشق سوپخوری

آب پرتقال   ٤٥٠ ميلي ليتر

شير عسلی  ٣٥٠ گرم 

رنگ نارنجى خوراکی   چند قطره

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

خامۀ قنادي را با همزن برقی بزنيد تا فرم بگيرد. 

پودر ژلاتين را روي آب پرتقال بپاشيد و به روش بن ماري حل كنيد.

آن گاه شير عسلی را با خامه مخلوط كنيد و محلول ژلاتين و رنگ را به آن بیفزائید.

حالادیلایت پرتقال را در  قالب سليكونى به گنجایش یک و نیم لیتر بریزید و دست کم شش ساعت و یا یک شب در یخچال قرار دهید تا دسر ببندد و آمادۀ مصرف شود.

برچسب ها: آشپزباشیعارفه ابن الرضادسر خوشمزه زمستانیدیلایت پرتقالروش تهیه دیلایت پرتقالمواد لاز م برای تهیه دیلایت پرتقال تعداد بازديد: 405 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است