Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 05:16

مارمالاد زردآلو

مارمالاد زردآلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زردآلو رسیده 500 گرم

 

شكر 600 گرم

 

آب یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی – آرزو گنجی

 

زردآلوها را بشوئید و هسته‌ آنها را در آورید و زردآلو را پوره كنید. آن‌گاه شكر و آب را با زردآلو مخلوط كنید و به مدت 10 ساعت در یخچال قرار دهید سپس آن را روی حرارت متوسط بگذارید و همینكه جوشید، حرارت را كم كنید و بدون گذاشتن در قابلمه، دو دقیقه‌ دیگر بجوشانید و در آخر آبلیمو را بیفزائید.

یادآوری: مارمالاد زردآلو، به لحاظ داشتن پكتین، به ژلاتین احتیاج ندارد.

برچسب ها: مارمالادآموزش مارمالادانواع مارمالاددستور مارمالادطرز تهیه مارمالادمواد اولیه مارمالادمارمالاد زردآلو تعداد بازديد: 917 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟