Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 08:47

شكلات زنجفيلی

شكلات زنجفيلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 25 - 30 عدد

گلوكز 2 قاشق سوپخوری

خامه ساده 100 میلیليتر

شكلات شيری 250 گرم

پودر شكر 20 گرم

كره 45 گرم

زنجفيل گلسه شده يا خشك 65 گرم

شكلات سفيد رنده كرده 150 گرم

پودر كاكائو  1 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری

گلوكز و خامه را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا گلوكز در خامه حل شود و خامه نيز داغ شود. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت برداريد و شكلات شيری خرد كرده را بيفزائيد و هم بزنيد تا شكلات آب شود.

سپس پودر شكر، كره و زنجفيل را اضافه كنيد و مایه فراهم‌كرده را در يخچال بگذاريد تا سفت شود. اكنون هر بار به اندازه يك قاشق سوپخوری از اين مايه را برداريد و به شكل توپ درآوريد و در شكلات سفيد رنده كرده بغلتانيد.

سپس اندکی پودر كاكائو روی شكلات‌ها الك كنيد و برای پذيرائی در ظرف مناسبی بچينيد.

برچسب ها: شکلاتانواع شکلاتآشپزباشیمریم امیریشکلات زنجفیلی تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است