Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 12:38

سیب های كاراملی

سیب های كاراملی

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

سیب پوست‌گرفته 8 عدد

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 600 گرم

 

آب 180 میلی‌لیتر

 

كره‌ی خردكرده 125 گرم

 

ماست چكیده 500 گرم

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل 1 پینج

آشپزباشی

 

سیب و آبلیمو را در كاسه‌ای بریزید.

شكر، آب و كره را نیز در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

سپس آن را بجوشانید تا به رنگ كارامل درآید. در این میان، فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، گرم كنید.

حالا سیب‌ها را در ظرف نسوز چرب‌كرده‌ای بچینید؛ كارامل را رویش بریزید و با فویل چرب‌كرده روی ظرف را بپوشانید.

بعد آن را به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا سیب بپزد. اینك صبر كنید تا خنك شود.

اكنون ماست، عسل، دارچین و زنجفیل را با هم مخلوط كنید و همراه با سیب‌های كاراملی میل نمائید.

 

برچسب ها: انواع دسردسر میوه ایآموزش دسرشیرینی و دسرآشپزباشیسیب های كاراملیدسر کاراملی تعداد بازديد: 1255 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است