Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 01:05

كرم مراكشی

كرم مراكشی

shooroshirin3

0 0

متوسط

3 نفر

مواد مورد نیاز

شیر  1 لیتر

 

شكر  100 گرم

 

قهوه بوداده 4 قاشق چایخوری

 

آرد برنج 300 گرم

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكلات سفید رنده‌كرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- فرهاد زعفری

 

شیر را بجوشانید و شكر را به آن اضافه كنید و هم بزنید. قهوه را نیز بیفزائید و دوباره هم بزنید. آن‌گاه آرد برنج و دارچین را الك كنید و به آرامی به مایه اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا یكدست شود.

حالا مایه را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید. هنگام پذیرائی، كرم را با شكلات سفید تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکرمآشپزباشیفرهاد زعفریروش تهیه کرم مراکشیكرم مراكشیآموزش كرم مراكشی تعداد بازديد: 528 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است