Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 16:56

پودینگ برنج با میوه‌های خشك

پودینگ برنج با میوه‌های خشك

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 برنج نیمدانه (خیس كرده) 10 قاشق سوپخوری

 

شیر 1 لیتر(4پیمانه)

 

چوب دارچین یك تكه

 

مخلوط میوه‌های خشك یك و یك دوم پیمانه

 

آب پرتقال 150 میلی‌لیتر( دوسوم پیمانه)

 

شكر 100 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

در ظرف مناسبی برنج، را با مقداری آب بپزید. آنگاه شیر و دارچین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. ظرف را روی اجاق بگذارید و آن را با حرارت ملایم بجوشانید. حالا در ظرف را ببندید و گاهی مخلوط را هم بزنید.

هنگامی كه شیر موجود در ظرف تبخیر شد، آن را از روی اجاق بردارید. در این هنگام میوه‌های خشك را (شامل زردآلو، آلو، كشمش و برگه هلو)، در ظرفی بریزید و آب پرتقال و شكر را بیفزائید و روی اجاق قرار دهید تا میوه‌ها نرم شوند و آب پرتقال تبخیر شود.

اكنون تكه دارچین را از داخل برنج بردارید و پوست پرتقال را اضافه نمائید. میوه‌ها را داخل قالبی میان‌تهی به گنجایش یك و نیم لیتر- كه آن را از قبل چرب كرده‌اید- بچینید و پودینگ برنج را روی ‌آن‌‌ها بریزید و صاف كنید.

روی ظرف را بپوشانید و حالا قالب را در یخچال بگذارید تا پودینگ كاملاً ببندد. آن‌گاه آن را در ظرف زیبائی برگردانید.

 

برچسب ها: پودینگپودینگ برنج با میوه‌های خشكپودینگ برنجپودینگ میوه ایپودینگ با میوه خشک تعداد بازديد: 864 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است