Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:18

فرنی با طعم نارگیل

فرنی با طعم نارگیل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

نشاسته گندم  2 قاشق سوپخوری

 

پودر نارگیل یك‌سوم پیمانه

 

شیر  یك لیتر

 

شكر  120 گرم

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پسته خردكرده  به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

زرده تخم‌مرغ، نشاسته، پودر نارگیل و یك پیمانه از شیر را در ظرف مناسبی مخلوط كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه باقیمانده شیر و شكر را در ظرف دیگری بریزید و بجوشانید. حالا حرارت اجاق را ملایم كنید و مخلوط قبلی را كم‌كم به شیر بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا فرنی، صاف، یكدست و قدری غلیظ شود اكنون وانیلین را به فرنی اضافه كنید و از روی اجاق بردارید.

اینك فرنی را درون ظرف زیبائی بریزید و با پودر نارگیل و پسته تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیفرنیآشپزباشیفاطمه درویشفرنی با طعم نارگیلروش تهیه فرنیفرنی نارگیلمواد لازم فرنی با طعم نارگیل تعداد بازديد: 969 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است