Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 20:41

کرم پرتقال و انار

کرم پرتقال و انار

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب انار 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

 

شكر 180 گرم (یك پیمانه)

 

وانیلین نصف قاشق چایخوری

 

پودر ژلاتین 1/5 قاشق سوپخوری

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

خامه‌ی فرم گرفته 250 گرم (یك پیمانه)

 

مواد لازم كرم پرتقال

 

آب پرتقال 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

 

شكر 180 گرم (یك پیمانه)

 

پودر ژلاتین 1/5 قاشق سوپخوری

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

خامه‌ی فرم گرفته 250 گرم (یك‌پیمانه)

 

پوست پرتقال رنده‌كرده یك قاشق سوپخوری

آشپزباشی- لیلا کردبچه

 

آب انار و شكر را روی حرارت ملایم، قرار دهید تا شكر حل شود. بعد از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید.

آن‌گاه پودر ژلاتین را با آب مخلوط نمائید و به روش بن‌ماری حل كنید و به آب انار، بیفزائید.

سپس خامه را به مخلوط آب انار و ژلاتین سرد شده، بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود.

حالا این مایه را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم‌بند شود.

كرم پرتقال را نیز به همین روش تهیه كنید و آن را روی كرم انار بریزید و همین كه نیم بند شد، یك لایه نان رولت رویش، قرار دهید و دسر را در یخچال بگذارید تا كاملاً ببندد.

اكنون آن را به مدت 8 ثانیه در آب گرم نگه‌دارید و برای پذیرائی روی ظرف مناسبی برگردانید و با خامه و دانه‌های انار بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش کرمانواع دسرآموزش دسرشیرینی پزیآشپزباشیکرم پرتقالکرم انار تعداد بازديد: 830 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کرم چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است