Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:01

كمپوت قیسی

كمپوت قیسی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

قیسی درشت 300 گرم

 

آب 3 پیمانه

 

شكر سفید 100 گرم

 

شكر قهوه‌ای 50 گرم

 

خلال پسته در صورت دلخواه 50 گرم

آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان

 

قیسی‌ را بشوئید و داخل نیمی از آب، به مدت یك ساعت بخیسانید. بعد آن را آبكش كنید. اینك می‌توانید قیسی‌ها را با قیچی، به صورت خلالی یا مكعبی خردكنید.

حالا باقیمانده‌ آب و شكر سفید را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم، به مدت 10 دقیقه بجوشانید. اكنون شكر قهوه‌ای و قیسی‌ را بیفزائید و 10 دقیقه‌  دیگر بجوشانید. سپس در صورت دلخواه خلال پسته را اضافه ‌نمائید و 2 دقیقه‌ روی حرارت قراردهید.

 

 

 

 

برچسب ها: شیرینی پزیکمپوتانواع کمپوتطرز تهیه کمپوتآموزش کمپوتمواد اولیه کمپوتپوراندخت نمیرانیاندستور کمپوتكمپوت قیسی تعداد بازديد: 5207 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است