Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 06:58

حلوای شیر و نارگیل

حلوای شیر و نارگیل

shooroshirin1

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

شكر 400 گرم

 

گلاب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

هل آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری

 

پودر نارگیل 150-200 گرم

 

خلال پسته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی

 

شیر و شكر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه شیر را 15-20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. سپس گلاب، هل و زعفران را درون شیر بریزید و مخلوط كنید.

اكنون مخلوط فراهم كرده را از روی حرارت بردارید و پودر نارگیل را كم‌كم به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا حلوا سفت شود و خودش را بگیرد. اینك حلوا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با خلال پسته بیارائید.

 

برچسب ها: حلواانواع حلواآشپزی با شیرحلوا با شیرحلوا با نارگیلآشپزی با نارگیل تعداد بازديد: 578 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است