Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 11:07

پودینگ انجیر و عسل

پودینگ انجیر و عسل

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

انجیر تازه 4 عدد

 

ماست 500 میلی‌لیتر (دو پیمانه)

 

عسل 60 گرم (یك چهارم پیمانه)

 

پسته‌ خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

 

انجیرها را خرد كنید و درون چهار لیوان پایه بلند بریزید. آن‌گاه روی انجیرها را در هر لیوان با یك دوم پیمانه ماست بپوشانید و در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شوند.

قبل از مصرف، روی هر یك از لیوان‌ها یك قاشق سوپخوری عسل بریزید و با پسته تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: پودینگ انجیردسر میوه ایآموزش دسرشیرینی پزیانواع پودینگطرز تهیه پودینگمواد اولیه پودینگآموزش پودینگاعظم گلزارمنشپودینگ انجیر و عسلپودینگ عسلدستور پودینگ تعداد بازديد: 734 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است