Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 22:08

کرم انبه

کرم انبه

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

 

آب انبه 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

انبه پوره کرده دو و یک دوم پیمانه

 

عسل 3 قاشق سوپخوری

 

جوز رنده کرده یک چهارم قاشق چایخوری

 

خامه فرم گرفته 250 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

پودر ژلاتین را روی آب انبه بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. آن‌گاه محلول ژلاتینی را به پورة انبه بیفزائید و هم بزنید. سپس عسل و جوز را افزوده و مخلوط کنید. حالا خامه را نیز درون این مایه بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

اکنون مایه به‌دست‌آمده را در قالب مناسب دسر به گنجایش تقریبی یک لیتر بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا کرم کاملا ببندد. اینک کرم انبه را برای پذیرائی، روی ظرف زیبا و مناسبی برگردانید.  

 

برچسب ها: انبهانواع دسردسر انبهکرم انبهشیرینی پزی با انبه تعداد بازديد: 702 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است