Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 07:07

چیز‌كیك وانیل و به

چیز‌كیك وانیل و به

shooroshirin6

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

 

بیسكویت آسیاب كرده 200 گرم

پودر كاكائوی الك كرده 1 قاشق سوپخوری

كره آبكرده 100 گرم

مواد لازم میانی:

پنیر خامه‌ای 450 گرم

شكر 180 گرم

اسانس وانیل یك دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ  2 عدد

خامه صبحانه  120 گرم

آبلیموی تازه 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

پوست لیموی رنده كرده (در صورت دلخواه) 1 قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

شكر 220 گرم

آب 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

به پوست كنده و خرد كرده 2 عدد درشت

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 24 سانتیمتر چرب نمائید. آن‌گاه بیسكویت، پودر كاكائو و كره را با هم مخلوط كنید و آن را كف قالب بریزید و خوب فشرده نمائید. حالا قالب را در یخچال بگذارید و به این ترتیب مواد میانی را آماده سازید. پنیر، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. اكنون خامه، آبلیمو و پوست لیمو را افزوده و مخلوط كنید. آن‌گاه مایه فراهم كرده را در قالب روی بیسكویت بریزید و به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر بپزید. اینك فر را خاموش كنید و درش را نیمه‌باز بگذارید ولی چیز‌كیك را از فر در نیاورید تا خنك شود.

سپس آن را در یخچال بگذارید و دست‌كم 6 ساعت یا یك شب صبر كنید تا چیز‌كیك آماده مصرف شود. حالا چیز‌كیك را از قالب درآورید و روی ظرف زیبائی بگذارید. سپس مواد رویه را روی چیز‌كیك بریزید و از دوستان و مهمانانتان پذیرائی كنید.

روش تهیه مواد رویه: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه دانه‌های به را در تنظیف یا كیسه كوچكی بریزید و آن را همراه با به، به شربت بیفزائید. حالا در ظرف را بگذارید و به را به مدت تقریبی 2 ساعت بپزید تا صورتی رنگ شود. سپس به را از شربت جدا كنید.   

 

برچسب ها: چیز‌كیك وانیل و بهچیز کیک به و وانیلچیز کیک وانیلیچیز کیک بهچیز کیک تعداد بازديد: 1592 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است