Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:24

پای در لیوان

پای در لیوان

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 3 نفر

آرد 375 گرم

نمک یک دوم قاشق چایخوری

شکر 4 قاشق چایخوری

کره سرد  (خرد کرده) 210 گرم

آب سرد 6-8 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

آلبالوی هسته گرفته 250 گرم

شکر 50 گرم

دارچین یک چهارم قاشق چایخوری

آبلیموی تازه  1 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، نمک، شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده‌نان درآید. آن‌گاه آب سرد را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست‌آید.

خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آردپاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 15 سانتیمتر، قالب بزنید.

اکنون لیوان‌های نسوز و مناسبی را چرب کنید و خمیر را درون لیوان‌ها قرار دهید به گونه‌ایکه کف و دیواره لیوان را بپوشاند. قسمت‌های اضافی خمیر را ببرید و آن را درون لیوان کاملا بفشارید.

اکنون لیوان‌ها را با مواد میانی پر کنید و در سینی فر بچینید. سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و پای را به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

برچسب ها: انواع پایآشپزباشیمهدیس رحیمیانپای آلبالو تعداد بازديد: 752 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است