Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:40

حلوای بادام زمینی

حلوای بادام زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادام زمینی خام  500 گرم

آرد  200 گرم

شکر قهوه‌ای  4-5 قاشق سوپخوری

کره  40 گرم

پسته  به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

بادام را در سینی فر بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. هرازگاهی نیز آن را هم بزنید تا بادام کاملا برشته شود و رنگ آن تغییر کند.

حالا آرد را در تابه‌ای مناسب بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا طلایی رنگ شود. سپس بادام را گرم گرم در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را روشن کنید تا بادام پودر شود و حالت روغنی پیدا کند.

در این زمان آرد، شکر قهوه‌ای و کره را بیفزائید و ادامه دهید تا کاملا مخلوط و منسجم شود. اینک کف قالب 15×19 را سلفون بکشید و مواد حلوا را در قالب پرس کنید.

حالا صبر کنید تا خنک شود و قابل برش زدن باشد. اینک حلوا را به شکل دلخواه برش بزنید و رویش را با پسته خرد کرده بیارائید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

یادآوری: برای جداسازی حلوا از قالب بهتر است قالب را یک ساعت در یخچال نگه دارید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشآموزش پخت حلواحلوای بادام زمینیحلواهای مدرن تعداد بازديد: 2107 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است