Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 00:55

دسر با سمولینا

دسر  با سمولینا

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 آب 650 میلی لیتر (دو و دو سوم پیمانه)

 

آب پرتقال 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

سمولینا (ایرمیک) 220 گرم

 

شکر 400 گرم

 

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

آب، آب پرتقال، پوست لیمو، آبلیمو، سمولینا و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا مایه غلیظی به‌دست‌آید ( سفت‌تر از فرنی).

سپس دسر را در ظرف دلخواهتان بریزید و با پودر پسته بیارائید.

 

برچسب ها: انواع دسردسر با سمولینادسر ترکیدسر ترکیه ایدسر ها تعداد بازديد: 694 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است