Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 09:36

موس‌كيك پرتقال

موس‌كيك پرتقال

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

كره 175 گرم

شكر دانه ريز 175 گرم

تخم‌مرغ 4 عدد

آرد 200 گرم

بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوری

پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری

شكلات آبكرده 50 گرم

فيلة پرتقال در صورت تمایل برای تزئين

 

مواد لازم برای تهیه موس:

تخم‌مرغ (زرده و سفيده جدا) 2 عدد

شكر دانه ريز 50 گرم

آب پرتقال تازه 200 ميلي‌ليتر

پودر ژلاتين 2 قاشق چايخوری

آب 3 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته 300 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

كره و شكر را در كاسه ‌مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد، بیكينگ‌پودر و پودر كاكائو را درون اين مايه بريزيد و بعد شكلات را به آن بيفزائيد.

حالا اين مايه را در قالب كمربندی چربكرده به قطر 20 سانتيمتر بريزيد و كيك را به مدت تقریبی 40 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.

اكنون كيك را روی پنجره سیمی قرار دهيد تا خنك شود. آن‌گاه كيك را از قالب خارج كنيد و بگذاريد كاملاً خنك شود.

بعد كيك را از ارتفاع به 2 قسمت مساوي تقسيم كنيد، قالب را بشوئيد و خشك كنيد و يكي از برش‌های كيك را در قالب بگذاريد.

آن‌گاه موس فراهم كرده را روي كيك بريزيد و بگذاريد اندکی ببندد .سپس لایه بعدی كيك را روی موس بگذاريد و قالب را با كاغذ آلومينيومی بپوشانيد.

حالا موس كيك را دست‌كم 6 ساعت يا يك شب در يخچال نگه داريد تا آماده سرو شود. در صورت دلخواه میتوانيد موس كيك را با خامه و فيله‌های پرتقال بيارائيد.

 

روش تهيه موس:

پودر ژلاتين را روی آب بپاشيد و آن را به روش بن‌ماری حل كنيد. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقي بزنيد تا غليظ و كم‌رنگ شود.

سپس آب پرتقال را همراه با محلول ژلاتين به زرده‌های تخم‌مرغ افزوده و مخلوط سازيد.

حالا سفيده تخم‌مرغ‌ها را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا سفيد شود و کاملاً فرم بگيرد.

آن‌گاه سفيده تخم‌مرغ را در سه نوبت به مایه فراهم كرده بيفزائيد و به آرامی مخلوط نمائيد اكنون خامه فرم گرفته را نيز درون موس بريزيد و آن را به آرامي هم بزنيد تا صاف و يكدست شود.

برچسب ها: کیک پرتقالموس کیکآشپزباشیمهدیس رحیمیاندسر خوشمزهطرز تهیه موس کیکموس کیک پرتقالموس پرتقال تعداد بازديد: 976 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است