Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:56

حلوای ارده | طرز تهیه حلوای ارده

حلوای ارده | طرز تهیه حلوای ارده

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

حلوای ارده | طرز تهیه حلوای ارده

مواد لازم برای 50 عدد:

آرد گندم  210 گرم

ارده  120 گرم

گردوی خرد كرده  150 گرم

پودر نارگیل  100 گرم

شكر 300 گرم

آب  250 میلیلیتر

گلاب 3 قاشق سوپخوری

زعفران دمكرده  1 قاشق سوپخوری

پودر نارگیل و پودر پسته  به میزان لازم

 

 

طرز تهیه حلوای ارده 

آرد را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامیاش گرفته و عطر آن بلند شود. بعد ارده را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید. حالا گردو و پودر نارگیل را افزوده و مخلوط كنید. اكنون شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید. ظرف را روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا شكر در آب حل شود. آنگاه گلاب و زعفران را بیفزائید و پس از چند جوش، شربت را از روی اجاق بردارید و بتدریج به مخلوط قبلی اضافه كنید تا حلوا به غلظت لازم برسد (میزان مصرف شربت، بستگی به نوع آرد دارد). حالا صبر كنید تا حلوا خنك شود. بعد هر بار به اندازهی 1 قاشق چایخوری از حلوا بردارید و در دست خود به شكل توپ درآورید. اینك آنها را در پودر نارگیل و پسته بغلتانید و در ظرف زیبائی بچینید.

برچسب ها: حلوای اردهطرز تهیه حلوا اردهحلوا اردهدستور پخت حلوا ارده تعداد بازديد: 1254 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است