Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:01

حلوای آجیل

حلوای آجیل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 210 گرم

 

آرد ذرت 150 گرم

 

شیر خشك 60 گرم

 

روغن جامد 45 گرم

 

 

كره 115 گرم

 

پودر شكر 150 گرم

 

هل آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری

 

زنجفیل آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری

 

پسته‌ خرد كرده 45 گرم

 

گردوی خرد كرده 45 گرم

 

بادام خرد كرده 30 گرم

 

مواد لازم برای تزئین

 

 

بادام 75 گرم

 

گردو  55 گرم

 

بادام هندی 75 گرم

 

فندق 70 گرم

 

شكلات سیاه یا شیری 150 گرم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

آرد را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود ولی رنگش تغییر نكند! آن‌گاه آرد ذرت را بیفزائید و 20–30 دقیقه‌ی دیگر، تفت دهید.

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و شیر خشك و روغن را به آرد اضافه كنید و دوباره روی حرارت بگذارید تا  روغن آب شود. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و كره را بیفزائید و بگذارید مخلوط اندكی خنك شود. اكنون پودر شكر، هل، زنجفیل، پسته، گردو و بادام را اضافه كنید و حلوا را خوب مخلوط نمائید.

آن‌گاه حلوا را در سینی چربكرده به اندازه‌ 15×25 سانتیمتر بریزید و به مربع‌های 4 سانتیمتری ببرید و با بادام، گردو، بادام هندی، فندق و شكلات بیارائید.

 

برچسب ها: حلوای آجیلروش تهيه حلوای آجیلآموزش حلوای آجیلمواد لازم حلوای آجیلحلواحلوا با آجيل تعداد بازديد: 406 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين دسر چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است