Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:24

فرنی پرتقال

فرنی پرتقال

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

آرد برنج  2 قاشق سوپخوری

شکر 170گرم

شیر 300 میلی لیتر(يك و يك‌چهارم پيمانه)

آب پرتقال 250 میلی لیتر (يك پيمانه)

شیر عسلی 100 میلی لیتر

کره 15 گرم

خامه صبحانه 80 میلی لیتر (يك‌سوم پيمانه)

ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری

آرد ذرت، آرد برنج و شکر را در قابلمه مناسبی بريزيد و مخلوط کنید. آن‌گاه شیر سرد را افزوده و با قاشق هم بزنید تا آرد ذرت و آرد برنج در شیر حل شوند. سپس آب پرتقال را بيفزائيد و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهيد.

حالا فرني را پيوسته هم بزنید تا آرد بپزد و بعد شیر عسلی را درون فرنی بريزيد و آن را پيوسته هم بزنيد تا غلیظ شود. اكنون کره و خامه را افزوده و فرنی را از روی حرارت بردارید.

اينك فرنی را در ظرف مناسبی بريزيد و رويش را با خامه و مربای پوست پرتقال بيارائيد.

يادآوری: از نگاه تخصصی در ديكشنریهای آشپزی و شيرینیپزی، آرد ذرت همان نشاسته ذرت معنی میشود(cornflour=Cornstarch) كه سبك و سفيد‌رنگ است.

آرد ذرتی كه زردرنگ است، پولنتا (polenta) و يا yellow corn meal ناميده میشود. (يادداشت سردبير)

برچسب ها: فرنیآشپزباشیمریم امیریدسر گرمفرنی پرتقالی تعداد بازديد: 582 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است