Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 17:39

كرم لیموترش

كرم لیموترش

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد ذرت 25 گرم

 

آرد گندم 25 گرم

 

شكر 300 گرم

 

آب 300 میلی‌لیتر (یك‌ و یك‌چهارم پیمانه)

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 3 عدد

 

آبلیمو 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

آشپزباشی- مریم امیری

 

آرد ذرت را با آرد گندم و نیمی از شكر مخلوط كنید. بعد آب را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مواد در آب حل شوند. حالا آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

زرده‌های تخم‌مرغ را با بقیه‌ی شكر، خوب بزنید و به مواد بالا اضافه‌نمائید و روی حرارت هم‌بزنید تا كمی غلظت پیدا كند.

سپس آبلیمو را بیفزائید و پس از این‌كه كاملاً غلیظ شد، از روی حرارت بردارید. این كرم، همراه با كیك لیمو و كیك‌های كره‌ای مصرف می‌شود.

یادآوری: گاهی اوقات، پس از تهیه كردن كیك ساده، به نظر می‌رسد كه میل كردن آن همراه با كرم مناسب، مطلوب‌تر و خوشمزه‌تر باشد.

بنابراین در اینجا پیشنهاد 2 نوع كرم از نظر گرامیتان می‌گذرد.

 

برچسب ها: انواع دسردسر لیموییدسر میوه ایآموزش دسرآشپزباشیكرم لیموترشکره میوه ای تعداد بازديد: 644 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کرم چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است