Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 28 مرداد 1397 - 04:59

پاناكتا با سس براق فرانسوی

پاناكتا  با سس براق فرانسوی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

شير 250 میلیليتر (يك پيمانه)

خامه صبحانه 300 گرم

شكر 80 گرم

پودر ژلاتين 3 قاشق چايخوری سرپر

وانيلين يك‌چهارم قاشق چايخوری

مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی:

پودر ژلاتين 2 قاشق چايخوری

آب 60 میلیگرم

شيرعسلی 70 گرم

شكلات سفيد مرغوب 100 گرم خرد كرده

شكر 100 گرم

گلوكز 100 گرم

آب 50 میلیليتر

رنگ صورتی خوراکی چند قطره

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

شير، خامه و شكر را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم بگذاريد. آن‌گاه پودر ژلاتين را روی اين مخلوط بپاشيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا شكر و ژلاتين حل شوند ولی مايه نجوشد.

سپس وانيلين را به آن بيفزائيد و ظرف را از روی حرارت برداريد. همينكه پاناكتا خنك شد، آن را در قالب‌های دسر بريزيد و در فريزر بگذاريد تا كاملاً ببندد.

حالا دسر را از قالب درآوريد و روی پنجره سیمی قرار دهيد و سس براق را رويش بريزيد.

روش تهیه سس فرانسوی: پودر ژلاتين را روی آب(60 ميلي‌ليتر) بپاشيد و كنار بگذاريد تا به حالت اسفنجی درآيد و بعد آن را به روش بن‌ماري حل كنيد.

آن‌گاه شيرعسلی، شكلات و محلول ژلاتين را در ظرف گودی بريزيد و كنار بگذاريد. حالا شكر، گلوكز و آب را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر حل شود.

سپس حرارت را زياد كنيد و شربت را بجوشانيد تا دمايش به 100 درجه سانتيگراد برسد. اكنون شربت را از روی حرارت برداريد و آن را روی مخلوط شكلات بريزيد، رنگ را بيفزائيد و چند دقيقه صبر كنيد تا شكلات آب شود.

اينك مایه فراهم كرده را با بلندر هم بزنيد تا كاملا صاف و براق شود. هنگام مصرف سس را صاف كنيد و همينكه دمايش به حدود 30 درجه سانتيگراد رسيد، قابل مصرف مي‌باشد.

يادآوری 1: چنانچه از قالب‌های سليكونی استفاده مي‌كنيد، دسر را يك شب در فريزر بگذاريد تا بتوانيد به راحتی آن را از قالب جدا كنيد.

يادآوری 2: در صورت دلخواه میتوانيد برش نازكکی از كيك اسفنجی شكلاتی، زير دسر بگذاريد

برچسب ها: انواع دسرآشپزباشیافسانه ظروفیپاناکتاپاناکتا با سس براق فرانسوی تعداد بازديد: 1103 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است