Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 18:17

کیک انار و شکلات

کیک انار و شکلات

shooroshirin

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 نفر

شکلات تلخ(70 تا 72 درصد)................170 گرم

کره‌....................113 گرم(4 قاشق غذاخوری)

آب........................3 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ بزرگ....................3 عدد

پودر شکر..................سه‌چهارم پیمانه

نمک..............یک‌چهارم قاشق مرباخوري

کرم تارتار.........................یک‌هشتم قاشق مرباخوري

آرد الک شده.......................یک‌دوم پیمانه

 

مواد لازم برای ژله‌ی انار:

سیب قرمز......................یک عدد، متوسط

آب انارترش یا ملس....................یک‌دوم پیمانه

پودر شکر.....................یک‌دوم پیمانه و 2 قاشق غذاخوری

کرانبری....................12 عدد، در صورت تمایل

 

مواد لازم برای گاناژ:

شکلات تلخ 70 تا 72 درصد.............. خرد شده 170 گرم

کره‌ی نرم..................85 گرم

عسل یا شربت ذرت................یک قاشق غذاخوری

نمک..................یک پنسه

دانه‌ی انار............ مقداري برای تزیین

روش‌تهیه

فر را با دماي 180 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کرده و قالب 23 سانتیمتري را چرب کرده و کاغذ بيندازيد. 55 گرم از شکلات‌ها را با رنده ریز رنده کرده و کنار بگذارید. سپس باقی‌مانده شکلات‌ها را درشت خرد کنید و با کره به روش بن‌ماری ذوب کنید. در یک کاسه‌ی بزرگ، زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها را با یک‌دوم پیمانه شکر و نمک بزنید تا سفت شده و رنگ آن روشن شود. در کاسه‌ای دیگر سفیده تخم‌مرغ‌ها را زده و بعد از كف كردن کرم تارتار را اضافه کنید. 2 دقیقه بزنید تا فرم بگيرد، سپس در حال همزدن یک‌چهارم پیمانه شکر باقی مانده را به تدريج به سفيده ها اضافه کرده، بزنید تا مایع کاملاً سفت شود (یک تا 2 دقیقه کافی است). مخلوط شکلات و کره‌ی آب شده، آرد و زرده‌ی تخم‌مرغ را مخلوط كنيد. یک‌چهارم از سفیده‌ی تخم‌مرغ را با شکلات رنده شده مخلوط کرده و کنار بگذاريد. بقيه سفیده تخم‌مرغ را در مخلوط بالا ريخته و سپس داخل قالب بریزید. یک‌چهارم سفیده تخم‌مرغ و رنده شکلات را روی سطح مایع داخل قالب بریزید. قالب را 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد. بعد از بیرون آوردن قالب از فر 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

طرز تهیه ژله انار:

سیب را با پوست خرد كنيد تا مقدار آن سه‌چهارم پیمانه شود. در یک تابه، سیب خرد شده، آب انار، شکر و کرانبری را ریخته، بگذارید تا به جوش آید. مواد را روي حرارت متوسط 10 دقیقه بجوشانيد تا این که سیب نرم شده و مایع سفت شود. در ظرف را باز گذاشته، هم بزنید تا مایع به سه‌چهارم پیمانه برسد. این مایع خمیری شکل را در الک ریخته، فشار دهید تا آب آن کاملاً خارج شود. تفاله را دور ریخته، ژله به دست آمده را هم زده و روی سطح کیک پهن کنید به طوری که تمام سطح کیک پوشانده شود بگذارید تا یک ساعت خنک شود.

طرز تهیه گاناش:

شکلات، شکر، کره، عسل و نمک را در ظرف نسوز ریخته و در حالت بن‌ماری هم بزنيد تا مخلوط کاملاً نرم شود. مواد را از روی حرارت برداشته، بگذارید در دمای اتاق خنک شود. یک‌دوم از مواد را دور کیک بمالید و مابقی را دوباره به حالت بن‌ماری کمی گرم کنید و روی سطح کیک را با آن پوشش دهید و با دانه‌های انار تزیین کنید.

برچسب ها: انارکیککیک شکلاتیسیبقنادیآموزش شیرینی پزیکیک انارکرم تارتارکیک بدون فر تعداد بازديد: 243 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است