Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 10:21

شارلوت شكلاتی

شارلوت شكلاتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زرده تخم‌مرغ 3 عدد

شكر 120 گرم

شير 140 ميلي‌‌ليتر

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري

كره 30 گرم

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوري

پودر ژلاتين  2 قاشق سوپخوري

آب 60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

سفيده  تخم‌مرغ 3 عدد

خامه فرم گرفته 200 گرم

خلال بادام بو داده 2 قاشق سوپخوري

خلال پسته  2 قاشق سوپخوري

كيك اسفنجي به قطر 20 سانتيمتر  1عدد

خامه فرم گرفته براي تزئين به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - شارلوت شکلاتی

زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقي بزنيد تا غليظ و كمرنگ شود و بعد شير و آرد ذرت را به آن بيفزائيد آن‌گاه اين مخلوط را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم، پيوسته هم بزنيد تا كرم بپزد و اندكي غليظ شود.

سپس كره و پودر كاكائو را در كاسه مناسبي بريزيد و روي بخار آب جوش قرار دهيد تا كره آب شود و بعد آن را درون كرم بريزيد. حالا ژلاتين را روي آب بپاشيد و به روش بن‌ماري حل كنيد.

اكنون محلول ژلاتين را نيز به كرم بيفزائيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه سفيده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود و بگيرد.

اينك سفيده‌هاي همزده،خامه فرم گرفته، بادام و پسته را درون كرم فراهم كرده بريزيد و به شكل دوراني مخلوط كنيد.

سپس داخل كيك اسفنجی را خالی كنيد و كرم فراهم كرده را درون آن بريزيد. اينك شارلوت را دست‌كم 6 ساعت در يخچال نگه داريد تا آماده مصرف شود. حالا در صورت دلخواه آن را با خامه فرم گرفته بيارائيد.

 

برچسب ها: انواع شارلوتآشپزباشیآرزو گنجیشارلوت شکلاتی تعداد بازديد: 1693 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است