Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 12:39

کیك لبو

کیك لبو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 12 نفر

تخم مرغ  ٤ عدد

شكر دانه ريز ٢٠٠ گرم

وانيل شكری   یک دوم  قاشق چايخوري

روغن مايع  ١٠٠ ميلي ليتر

لبوی رنده کرده  ٢١٠ گرم

آرد ٣٠٠ گرم

بيكينگ پودر ٢ قاشق چايخوري

پودر كاكائو   ١ قاشق سوپخوري

نمک  یک هشتم قاشق چایخوری

گردوی خرد کرده  ٥٠ گرم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش تقریبی 8 پیمانه(2 لیتر) چرب نمائید و آرد بپاشید.

تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شود.

آن گاه روغن مایع را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید و بعد لبو را افزوده و مخلوط نمائید.

حالا مواد خشک را که شامل آرد،بیکینگ پودر،پودر کاکائو و نمکمی‌باشد،مخلوط و الک کنید و به مایۀ کیک بیفزائید و با لیسک فقط در حد مخلوط شدن مواد،هم بزنید .

(در اين مرحله، در صورت دلخواه می توانيد اندکی رنگ خوراكي قرمز به مایه اضافه كنيد.)

سپس گردو را نیز درون این مایه بریزید و مایۀ فراهم کرده را به قالب منتقل کنید.

اکنون کیک را به مدت تقریبی ٤٠ دقیقه  در فر بپزید و پس از اطمينان از پخت کافی کیک،آن را از فر خارج كنيد و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجرۀ سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

اینک کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید و رویش پودر شکر بپاشید.

درصورت دلخواه  می‌توانید ازتکه های لبو برای آراستن کیک استفاده کنید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیکیک خانگیعارفه ابن الرضاکیک لبوروش تهیه کیک لبومواد لازم رای تهیه کیک لبوکیک خوشمزه با لبوکیک خوشمزه زمستانی تعداد بازديد: 249 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است