Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 13:37

کیک میوه‌ای فنجانی فوری

کیک میوه‌ای فنجانی فوری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

میوه‌های خشک خرد شده.......................375 گرم

شیر....................2/1 پیمانه

کره..................125 گرم

آرد.................250 گرم

شکر قهوه‌ای.......................140 گرم

تخم‌مرغ................2 عدد

بيکینگ‌پودر.....................یک و يك‌دوم قاشق چایخوری

دارچین.........................یک قاشق چایخوری

زنجفیل........................يك‌چهارم قاشق چایخوری

خمیر مارسیپان.........................جهت تزئین

میوه گلسه شده....................به دلخواه جهت تزئین

مارمالاد زردآلوحدود ...................2 قاشق سوپخوری

 

روش‌تهیه

فر را با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم کنید. همه مواد به جزء میوه‌های خرد شده را داخل کاسه هم زن ریخته و حدود 2 دقیقه با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا مواد مخلوط شود سپس میوه‌های خرد شده را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر با دور تند هم بزنید سپس مواد را داخل قالب‌های مافین که کاغذ مخصوص انداخته‌اید ریخته و در فر از پیش گرم شده به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید. پس از پخت، کیک‌ها را از قالب جدا کرده و روی توری فلزی خنک کنید.

پس از خنک شدن، می‌توانید به دلخواه روی آن‌ها را تزئین کنید. می‌توانید از میوه‌های گلسه شده استفاده کرده و روی کیک‌ها بچینید یا این‌که خمیر فوندانت را با وردنه باز کرده و با کاتر گرد به اندازه رویه کیک‌ها برش زده و با مارمالاد زردآلو به رویه کیک بچسبانید و با گل‌هایی که از خمیر فوندانت آماده می‌کنید تزئین کنید.

برچسب ها: کاپ کیککیککیک میوه ایطرز تهیه کیک فنجانیکیک فتجانیکیک میوه‌ای فنجانی فوری تعداد بازديد: 733 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است