Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 04:08

چیز کیک انار

چیز کیک انار

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بیسکوییت شکلاتی..........................220 گرم

کره‌ی ذوب شده...................80 گرم

پودر ژلاتین...................3 قاشق مرباخوري

آب پرتقال................80 میلی لیتر ( 3/1 پیمانه)

پنیر خامه‌ای..................400 گرم

شکر......................150 گرم

خامه‌ی فرم گرفته..................350 گرم

 

مواد لازم براي رویه:

شکر.......................  50 گرم

پودر آگارآگار....................3 قاشق مرباخوري

آب.....................1 پیمانه

دانه‌ی انار.......................400 گرم

آب پرتقال......................60 میلی لیتر (4/1 پیمانه)

رنگ خوراکی.......................یک قطره (دلخواه)

روش‌تهیه

بیسکویت شکلاتی پودر شده را با کره‌ی ذوب شده مخلوط کرده و داخل قالب کمربندی مربع يا گرد 23 سانتی متری پرس کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

پودر ژلاتین را روی آب پرتقال پاشیده و کنار بگذارید تا اسفنجی شود، سپس روی بخار آب قرار دهید تا حل شده و شفاف شود. پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکرحل شود. ژلاتین حل شده‌ی خنک را اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کنید و در آخر، خامه‌ی فرم گرفته را افزوده، با لیسک به حالت دورانی هم زده و روی بیسکوییت پرس شده بریزید.

 مواد رویه را آماده كرده و در آخر به صورت خنك روي چيزكيك ریخته وصاف کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه مواد رویه:

شکر، آگارآگار و آب سرد را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل شده و به جوش آید.

سپس دانه‌های انار و آب پرتقال را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی شعله برداشته وکنار بگذارید تا خنک شود.

برچسب ها: چیز کیکچیز کیک یخچالیچیز کیک انارتزیین چیز کیک تعداد بازديد: 370 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است