Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 13:59

کیک کارامل و گلابی

کیک کارامل و گلابی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر 

آرد                                           200 گرم

بیکینگ پودر                                یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

فندق بو داده و پودر کرده               80 گرم

کره نرم شده در دمای محیط          125 گرم

شکر                                        200 گرم

تخم مرغ                                   3 عدد

وانیلین                                     یک‌چهارم قاشق چایخوری

ماست                                     150 گرم 

مواد لازم برای ژله گلابی (فیلینگ کیک)

پودر ژلاتین                                  7 گرم

آب                                            2 قاشق سوپخوری

کمپوت گلابی ریز خرد کرده             150 گرم (این وزن با آب کمپوت باشد)

شکر                                          30 گرم

آبلیموی تازه                                1 قاشق چایخوری

دارچین                                      یک‌چهارم قاشق چایخوری 

مواد لازم برای تهیه کرم پنیر

پنیر خامه‌ای                               800 گرم

شکر                                        100 گرم

خامه صبحانه                             150 گرم

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

روش تهیه کیک کارامل و گلابی

 فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سه قالب کیک را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه آرد و بیکینگ‌پودر را الک کنید و فندق را به آرد بیفزائید.

سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون وانیلین را اضافه کنید و ماست و آرد را بطور یک در میان افزوده و مخلوط نمائید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

آن‌گاه مایه فراهم کرده کیک را به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.

کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید.

سپس یکی از کیک‌ها را روی صفحه مناسبی بگذارید و قدری کرم پنیر رویش بمالید و بعد ژله کمپوت گلابی را رویش بگذارید و روی کمپوت را با کرم بپوشانید و کیک بعدی را رویش قرار دهید و رویش را با کرم پنیر بپوشانید و لایه آخر کیک را روی کرم بگذارید و کیک را با کرم پنیر بپوشانید.

سپس کیک را با گلابی و گل‌های تازه بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه ژله گلابی

رینگ 18 سانتیمتری را با فویل بپوشانید. (کف و دیواره ها ) و در سینی بگذارید.

آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.

سپس در یک قابلمه کوچک، کمپوت، شکر و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی حرارت  1 دقیقه بجوشانید.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و محلول ژلاتین و پودر دارچین را به آن بیفزائید.

همینکه این مخلوط قدری خنک شد، آن را داخل رینگ بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود (به مدت 2 ساعت). 

روش تهیه کرم پنیر

پنیر و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه خامه را بیفزائید و مخلوط کنید.

یادآوری

می‌توانید کمپوت گلابی را دو برابر کنید و در دو لایه کیک استفاده نمایید.

برچسب ها: کیک کارامل و گلابیکیک گلابیکیک کاراملآشپزباشیکرم پنیرشور و شیرینروش تهیه کرم پنیرژله گلابیروش تهیه ژله گلابیدستور تهیه کیک کارامل و گلابیروش تهیه کیک کارامل و گلابی تعداد بازديد: 365 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است