Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 04:53

چیز كیك پاستا

چیز كیك پاستا

shooroshirin1

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

كره آبكرده 70 گرم

 

بیسكویت پودر كرده 150 گرم

 

پاستا شكلاتی 100 گرم

 

پاستا صدفی 50 گرم

 

پنیر خامه‌ای  150 گرم

 

پودر شكر   50 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

خامه فرم گرفته 250 گرم

 

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری سرپر

 

آب پرتقال   80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

آشپزباشی –مریم امیری

 

كره و بیسكویت را با هم مخلوط كنید و در قالب كمربندی چربكرده به قطر 22 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

 آن‌گاه هر دو پاستا را – در دو ظرف جداگانه - در آب‌جوش بریزید و بجوشانید تا بپزند. سپس آن را در صافی بریزید. حالا پنیر خامه‌ای، پودرشكر، پوست پرتقال و عسل را با هم مخلوط كنید.

 فقط در حد مخلوط شدن، با همزن برقی بزنید. اكنون خامه فرم گرفته را به مایه بیفزائید و مخلوط كنید. پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و روی بخار آب‌جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

همینكه ژلاتین خنك شد، آن را به مایه بیفزائید و بعد پاستای شكلاتی را به آن اضافه كنید و در قالب، روی بیسكویت بریزید. قالب را دست‌كم 3 ساعت در یخچال بگذارید تا چیز‌كیك ببندد. سپس آن را از قالب خارج كنید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید و با پاستای صدفی، خامه و ژله بیارائید.

یادآوری: برای تهیه ژله روی كیك، در كاسه مناسبی؛ 100 گرم ژله توت‌فرنگی را در یك‌دوم پیمانه آب جوش بریزید و خوب هم بزنید. كاسه را روی بخار آب‌جوش قرار دهید تا ذرات ژله كاملا حل شود.

آن‌گاه یك‌دوم پیمانه آب سرد را به آن بیفزائید و كاسه را روی یخ قرار دهید. اینك محلول ژله را پیوسته هم بزنید تا به غلظت سفیده تخم‌مرغ برسد. اكنون با حلقه فلزی یا سه لایه كاغذ روغنی دیواره‌ای برای كیك بسازید و دورش بگذارید.

سپس ژله را روی كیك بریزید و 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا ژله كاملا ببندد.

 

برچسب ها: چیز كیكانواع چیز كیكآموزش چیز كیكطرز تهیه چیز كیكچیز كیك پاستامواد اولیه چیز كیك تعداد بازديد: 706 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است