روش تهیه
سینی فر را با کمی کره چرب کنید. برای تهیه بیسکویتی، آرد الک کرده را داخل کاسهای بریزید و آرد را با نوک انگشت ورز دهید تا شبیه خرده نان شوند شکر، زرده تخممرغ و گلاب را به مخلوط اضافه کرده و با انگشت ورز دهید تا به شکل خمیر نرمی دربیاید. خمیر را به دو نسبت مساوی تقسیم کنید. بر روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده هر قطعه را به اندازه یک دایره با قطر 20 سانتیمتر باز کنید. با دقت هر قطعه را برداشته و در یکی از سینیهای فر بگذارید و لبههای خمیر را با دست به شکل کنگرهای حالت دهید. کیکها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجة سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 15 دقیقه بپزید تا روی آنها کمی طلاییرنگ شود. کیکها را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید و بگذارید خنک شوند. خامه زده شده را با تمشکها مخلوط کرده و با قاشق روی یکی از کیکها بریزید. آن را به طور یکسان پخش کنید. کیک دیگر را بر روی کیک قبل گذاشته و کمی پودر قند روی آن بپاشید و با مقداری دیگر تمشک و برگ نعنا تزئین کنید.