Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:46

كيك فنجاني موكا

كيك فنجاني موكا

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي تهيه 12 عدد

تخم‌مرغ...................... 1 عدد

شكر قهوه‌اي ................140 گرم

كره................ 100 گرم

پودر قهوه فوري ...............2 قاشق سوپخوري

آب جوش............... 2 قاشق سوپخوري

پودر كاكائو................ 1 قاشق سوپخوري

آرد................ 250 گرم

بيكينگ پودر.............. 1 قاشق چايخوري

شير 250 ميلي‌ليتر.............. (1 پيمانه)

آشپزباشی - مريم اميري :

روش‌تهیه

تخم‌مرغ، شكر قهوه‌اي و كره را با همزن برقي به مدت 2 دقيقه بزنيد. آن‌گاه پودر قهوه را در آب جوش حل كنيد و به آن بيفزائيد. سپس پودر كاكائو را با آرد و بيكينگ پودر مخلوط و الك نمائيد و همراه با شير، كم‌كم به مايه اضافه كنيد. مايه را در قالب‌هاي كوچك فنجاني بريزيد، به طوري كه يك‌سوم از حجم قالب خالي بماند. اكنون فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد و كيك‌هاي فنجاني را به مدت 20 تا 30 دقيقه در فر بپزيد. بعد از پختن و سرد شدن، روي كيك‌ها را برش دهيد و با خامه شكلاتي بيارائيد و ميل نمائيد.

 

نكات خواندنی

شكر قهوه‌اي كه امروزه بيشتر در دسترس است و به صورت صنعتي توليد مي‌شود. در واقع همان شكر (ساكاروز) تصفيه شده‌اي است كه با درصدهاي متفاوتي از ملاس پوشيده شده است. ملاس محصول فرعي بسيار چسبناك و قهوه‌اي رنگي است كه به هنگام تهيه شكر از نيشكر، چغندر قند و انگور به‌ دست مي‌آيد. درصد ملاس بكار رفته در شكر قهوه‌اي مي‌تواند از 5/3 درصد (قهوه‌اي روشن) تا 5/6 درصد (قهوه‌اي تيره) متغير باشد. جالب است بدانيد در منزل نيز با افزودن يك قاشق سوپخوري ملاس به يك ليوان شكر مي‌توان شكر قهوه‌اي تهيه كرد.

برچسب ها: کیککیک فنجانیطرز تهیهكيك فنجاني موكا تعداد بازديد: 424 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است