Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 19:52

كیك فنجانی سیب و دارچین

كیك فنجانی سیب و دارچین

shooroshirin5

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

سیب پوست كنده و خرد كرده 1 عدد ریز

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

دارچین 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

كره‌ی نرم 200 گرم

 

شكر ریز 180 گرم

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آرد 225 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی آیسینگ

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

پودر شكر 150 گرم

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

گلیسیرین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

رنگ خوراكی آبی به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب 12‌تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. سیب را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و آبلیمو را رویش بپاشید.

آن‌گاه دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سبك شوند و بعد كره و شكر را اضافه كنید.

سپس شیر، آرد و بیكینگ‌پودر را درون مایه بریزید و قدری با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدست شود.

اكنون سیب را نیز بیفزائید و مایه‌ی فراهم كرده را در كپسول‌ها بریزید به گونه‌ای كه یك‌چهارم از سر كپسول‌ها خالی بماند.

آن‌گاه قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، كیك‌ها را بپزید. سپس كیك‌ها را روی پنجره‌ی سیمی قرار دهید تا كاملا خنك شوند.

اینك روی كیك‌ها را با آیسینگ بپوشانید و با شكلات‌های دست‌ساخت خود بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی آیسینگ

سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شوند. آن‌گاه پودر شكر الك كرده را كم‌كم بیفزائید.

سپس آبلیمو، وانیلین و گلیسیرین را اضافه كنید. حالا رنگ را كم‌كم به آیسینگ بیفزائید تا به رنگ دلخواهتان برسید.

اكنون آیسینگ را در كیسه‌ی شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ی كنگره‌دار بریزید و مصرف نمائید.

یاد‌آوری: برای تهیه‌ی شكلات‌هائی كه در تصویر مشاهده می‌كنید،

از قالب‌های مخصوص شكلات بهره بگیرید و از شكلات سفید آبكرده استفاده كنید.

همینكه شكلات سفت شد، آن را از قالب درآورید و با رنگ‌های خوراكی بیارائید.

 

برچسب ها: کیک سیبکیک میوه ایکیک و شیرینیشیرینی پزیكیك فنجانی سیب و دارچیندستور کیک فنجانیکیک دارچینیآیسینگ تعداد بازديد: 1000 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است