Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:12

کیک اسفنجی ویکتوریا

کیک اسفنجی ویکتوریا

shooroshirin

0 0

متوسط

25 دقیقه

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

کره نرم کرده.................12 قاشق سوپخوری 

شکر.............سه‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ...............3 عدد درشت

وانیل..............1 قاشق پایخوری

آرد..............یک‌و یک‌چهارم پیمانه

بیکینگ‌پودر..............1 قاشق چایخوری

نمکی..................ک‌دوم قاشق چایخوری

 

 

مواد لازم برای داخل کیک

کره نرم کرده................4 قاشق سوپخوری

شکر..............یک‌سوم پیمانه

وانیل..................1 قاشق چایخوری

مربای توت‌فرنگی............به مقدار لازم

روش تهیه

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب‌های کیک را چرب کنید و کاغذ بیندازید. آن‌گاه کره و شکر را حدود 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا خامه‌ای شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید. حالا وانیل را بیفزایید و 2 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا حباب‌هایی روی آن نمایان شود. اکنون آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را به آرامی اضافه کنید. مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، در دو قالب بریزید، روی آن را صاف کنید و 20 تا 25 دقیقه در فر گرم کرده بپزید تا روی آنها طلایی شود. برای داخل کیک، کره، شکر، وانیل و خامه را با همزن برقی بزنید تا غلظت خامه‌ای و یکدستی پیدا کند. از خامه به دست آمده روی یک طرف کیک‌ها و سپس مربای توت‌فرنگی بمالید و کیک دیگر را روی آن قرار دهید و با توت‌فرنگی تزئین کنید.

برچسب ها: کیککیک ویکتوریاطرز تهیه کیک اسفنجیکیک اسنفجی تعداد بازديد: 1127 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است