Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:58

رولت توت‌فرنگی

رولت توت‌فرنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

این کیک اسفنجی‌تر و سبک را که با بادام، پنیر نرم و توت‌فرنگی رول شده است، هنگام پذیرایی چای عصرانه سرو نمایید.

مواد لازم برای 8 نفر

کره آب کرده..................۲ قاشق چایخوری

تخم‌مرغ درشت .................۳ عدد

شکر دانه‌ریز............. ۱۲۵ گرم

آرد معمولی (ساده)............... ۱۲۵ گرم

آب داغ...............یک قاشق غذاخوری

مغز بادام پرک شده و تفت داد (برای تزئین)............. 15 گرم

پودر قند برای تزیین..................1 قاشق چایخوری

 

 مواد لازم برای تهیه مایه میانی کیک

پنیر نرم کم‌چرب...................۲۰۰ میلی‌لیتر

 اسانس بادام.................۲۲۵ 1 قاشق چایخوری

 توت‌فرنگی کوچک...............225 کوچک

 

جدول ارزش غذایی

کالری ۶۶

پروتئین ۶ گرم

کربوهیدرات ۳۰ گرم

قند

چربی ۳ گرم

چربی اشباع شده 1 گرم

 

روش‌تهیه

فر را روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ ا درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی گرم کنید. یک قالب رول سویسی ۳۵×۲۵ سانتیمتری را کمی چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید. تخم‌مرغ‌ها را به همراهش شکر دانه‌ریز داخل کاسه‌ای بریزید. کاسه را روی قابلمه محتوی آب جوش گذاشته و آنقدر بزنید تا رنگ آن روشن‌تر شده و غلیظ شود. کاسه را از روی قابلمه بردارید. آرد را الک کرده و با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کنید. آب داغ را بیافزایید. مخلوط را داخل قالب ریخته و به مدت ۸ -۱۰ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی‌رنگ شده و خود را بگیرد.

کیک را روی یک ورقه کاغذ روغنی برگردانید. کاغذ روغنی قبلی را از ته کیک جدا کرده، دور بیاندازید و کیک اسفنجی را به همراه کاغذ روغنی جدید به‌صورت رولت، محکم بپیچید. روی رولت را با دستمال سفره پوشانده و بگذارید خنک شود. برای تهیه مایه میانی کیک، پنیر کم‌چرب و اسانس بادام را مخلوط کنید. مقداری از توت‌فرنگی‌ها را برای تزیین نگه دارید و بقیه را بشویید، تمیز کنید و نازک برش دهید. بگذارید تا زمان نیاز داخل یخچال مانده و خنک شوند. رول کیک اسفنجی را باز کرده، مخلوط پنیر کم‌چرب را به همراه توت‌فرنگی‌ها روی کیک بریزید. کیک اسفنجی را مجدد رول کنید و به بشقاب مخصوص سرو انتقال دهید. روی آن بادام و کمی پودر قند بپاشید و با توت‌فرنگی‌هایی که نگه‌داشته بودید، تزیین کنید.

برچسب ها: رولترولت توت‌فرنگیطرز تهیه رولت توت‌فرنگی تعداد بازديد: 503 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است