Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 08:21

طرز تهیه كیك ژله‌ای | آموزش پخت کیک

طرز تهیه كیك ژله‌ای | آموزش پخت کیک

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت پخت کیک ژله ای

 آرد 300 گرم

 

شكر ریز 240 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

ماست میوه‌ای 360 میلی‌لیتر

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

روغن ذرت 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

ژله‌ی میوه یك بسته‌ی 100 گرمی

 

خامه‌ی فرم گرفته 250 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

طرز تهیه کیک ژله ای

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب 22×32 سانتیمتری را چرب نمائید. آن‌گاه آرد را در كاسه‌ی مناسبی الك كنید و شكر، بیكینگ‌پودر، ماست، تخم‌مرغ‌ها، روغن و ژله را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی به دست آید.

سپس آن را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، در فر بپزید. حالا كیك را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و خامه‌ی فرم گرفته را رویش بمالید. اكنون در صورت دلخواه روی كیك را با میوه بیارائید و به اندازه‌ی مورد نظر ببرید.

اینك كیك را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بگذارید.

یاد‌آوری: می‌توانید از ژله و ماست توت‌فرنگی برای تهیه‌ی این كیك استفاده كنید و یا میوه‌ی دیگری را به جای آن مصرف نمائید. ولی دقت داشته باشید كه نوع ژله‌ و ماست از یك میوه باشد!

 

برچسب ها: کیکكیك ژله‌ایکیک توت فرنگی زله ایکیک با ماست میوه ایکیک با زله تعداد بازديد: 647 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است