Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:16

کیک اسپایسی موز و هویج

کیک اسپایسی موز و هویج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

آرد نول   225 گرم

بیکینگ‌پودر  یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

دارچین   یک دوم قاشق چایخوری

زنجفیل  یک دوم قاشق چایخوری

شکر قهوه‌ای   130 گرم

گردوی برشته و خرد کرده   75 گرم

هویج رنده کرده  115 گرم

موز پوره کرده 2 عدد

تخم‌مرغ همزده  3 عدد

روغن مایع  150 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

کدو حلوایی پخته و اسلایس کرده  برای وسط کیک

خامه قنادی فرم گرفته  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه کرم

کره نرم شده  50 گرم

پنیر ماسکار پونه  150 گرم

وانیلین  یک هشتم قاشق چایخوری

پودر شکر  115 گرم

مخلوط دارچین و زنجفیل   یک دوم قاشق چایخوری

 

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر، دارچین و زنجفیل را در کاسه مناسبی الک کنید و شکر قهوه‌ای، گردو و هویج را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.

سپس در مرکز این مخلوط حفره‌ای بسازید و موز، تخم‌مرغ‌ها و روغن را در کاسه دیگری بریزید و هم بزنید.

حالا آن را درون مواد خشک بریزید و مخلوط کنید و مایه فراهم کرده کیک را در قالب‌ها بریزید و رویش را صاف کنید.

اکنون کیک‌ها را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه در فر بپزید.

کیک‌ها را 10 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شوند.

اینک بین دو کیک قدری کرم بمالید و برش‌های کدو حلوایی بچینید و رو و اطراف کیک را با خامه قنادی بپوشانید.

آن‌گاه کیک را دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید.

هنگام مصرف، روی کیک را با کرم گاناش و کدو حلوایی پخته بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه کرم

کره، پنیر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه پودر شکر را کم کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا کرم صاف و یکنواختی حاصل شود.

حالا ادویه را به کرم افزوده و مخلوط کنید. یادآوری: برای تهیه کرم گاناش، 150 گرم خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید.

آن‌گاه 150 گرم شکلات تلخ یا شیری خرد کرده را به آن بیفزائید و کرم از روی حرارت بردارید.

سپس آن را هم بزنید تا شکلات آب شود و کرم صاف و یکنواختی به دست آید.

برچسب ها: کیکشیرینیکیک هویجکیک موزآشپزباشیکیک اسپایسی موز و هویجشورو شیرین تعداد بازديد: 1328 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است