Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 12 فروردین 1399 - 19:45

چیزکیک خرما

چیزکیک خرما

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

تخم‌مرغ 4 عدد

شکر 100 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد 100 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

 مواد لازم رویه

پودر ژلاتین1 قاشق سوپخوری و یک‌دوم قاشق چایخوری

آب   60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

خرمای بدون پوست و له کرده  200 گرم

آب  125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

شکر  100 گرم

پنیر خامه‌ای   300 گرم

خامه صبحانه   200 گرم

آشپزباشی -  آرزو گنجی

سینی شیرینی پزی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود سپس در ظرف دیگری، سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

حالا زرده‌ها و سفیده‌های همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و با لیسک مخلوط نمائید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد با برشگر گرد آن را قالب بزنید و در قالب دسر قرار دهید. حالا ژلاتین را روی آب (60 میلی‌لیتر) بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید.

سپس خرما، آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پوره خرما آبش کشیده شود.

اینک پنیر خامه‌ای، خامه، پوره پخته خرما و محلول ژلاتین را با هم مخلوط کنید و در حدود 2 دقیقه با همزن برقی بزنید.

اکنون این مخلوط را در قالب‌ها روی کیک بریزید و چیزکیک را دست‌کم 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

اینک چیزکیک را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با گردو بیارائید.

برچسب ها: کیکچیز کیکآشپزباشیخرماشور و شیرینچیزکیک خرماکیک خرمایی تعداد بازديد: 271 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است