Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 21:57

چیز کیک لیموناد

چیز کیک لیموناد

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

بیسکویت ساده آسیاب کرده   ۳۰۰ گرم

کره آبکرده      ۱۲۵ گرم

 

مواد لازم میانی

پنیر خامه‌ای      ۳۰۰ گرم

شیر عسلی                ۱۵۰ گرم

پوست پرتقال رنده کرده    ۲ قاشق چایخوری

پوست لیمو رنده کرده   ۲ قاشق چایخوری

خامه صبحانه۳۰ گرم (حدود 2 قاشق سوپخوری)

رنگ ژله‌ای سبز      ۲ قطره

رنگ ژله‌ای زرد                ۲ قطره

 

مواد لازم رویه  

لیموناد    ۲۵۰ میلی لیتر (1 پیمانه)

پودر ژلاتین   1 قاشق سوپخوری 

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب تارت به اندازه 10×34 (بهتر است دیواره قالب از کف جدا باشد) بریزید و فشرده کنید. آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید. سپس مایه‌ میانی را روی بیسکویت بریزید و چیزکیک را 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد. حالا مایه رویه (گلیز) را روی چیزکیک بریزید و دسر را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

 

روش تهیه مایه میانی

همه مواد را در کاسه همزن برقی بریزید و با سرعت کم هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

 

روش تهیه مایه رویه Glaze

نوشیدنی و ژلاتین را در کاسه‌ مناسبی بریزید و ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید. همینکه قدری خنک شد، مصرف نمائید.

برچسب ها: چیز کیکآشپزباشیلیمونادشور و شیرینچیز کیک لیموناد تعداد بازديد: 141 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است