Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 03:41

طرز تهیه کیک فوری با تزئین توت‌فرنگی

طرز تهیه کیک فوری با تزئین توت‌فرنگی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک فوری با تزئین توت‌فرنگی

كره نرم 125 گرم

 

شكر 120 گرم

 

 

وانیل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 225 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیر 60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

مواد لازم برای تزئین كیك

 

مارمالاد یا مربای آلبالو 160 گرم

 

خامه فرم گرفته حدود 250 گرم

 

توت‌فرنگی تازه  به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه کیک فوری با تزئین توت‌فرنگی

كره، شكر، تخم‌مرغ، وانیل، آرد، بیكینگ‌پودر و شیر را در كاسه مناسبی بریزید و با سرعت كند همزن برقی بزنید تا مواد با یكدیگر مخلوط شوند (حدود 5 دقیقه). آن‌گاه سرعت همزن را افزایش دهید و همزدن را ادامه دهید تا زمانی كه رنگ مایه روشن شود و تقریبا حجم آن افزایش پیدا كند (حدود 5 دقیقه).

سپس مایه را درون قالب 12 تائی مافن دارای كپسول كاغذی بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانی كه كیك‌ها طلائی‌رنگ شوند، بپزید.

حالا كیك‌ها را روی پنجره سیمی بگذارید و صبر كنید تا خنك شوند. بعد دایره‌ای به قطر 4 سانتیمتر از سر هر یك از كیك‌ها بردارید و درون حفره‌های ایجاد شده را از مربای آلبالو پر كنید. اكنون قدری خامه فرم گرفته روی آنها قرار دهید و با برش‌هائی از توت‌فرنگی تزئین كنید.

یادآوری: برای تهیه كیك‌های فوری (Quick mix) حتماً از همزن برقی استفاده كنید و مخلوط‌كن یا دستگاه غذاساز را جایگزین آن نكنید! كره مصرفی در این كیك‌ها نباید در حالت ذوب شدن باشد زیرا موجب سفت شدن بافت كیك می‌شود. همچنین بهتر است دمای كره، شیر و تخم‌مرغ به دمای محیط برسد و بعد مورد استفاده قرار گیرد.

 

برچسب ها: کیکآموزش شیرینی پزیآشپزباشیافسانه ظروفیكیك فوری با تزئین توت‌فرنگیکیک فوریروش تهیه کیک فوریکیک فوری با توت فرنگیطرز تهیه کیک فوری با تزئین توت‌فرنگیدرست کردن کیک فوریمواد لازم کیک فوری تعداد بازديد: 1472 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است