Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 25 آذر 1397 - 19:56

کیک بادام و گلابی

کیک بادام و گلابی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 8-10 نفر

 گلابی  6 عدد متوسط

شکر دانه ریز 180 گرم

کرة نرم شده  125 گرم

وانیلین  یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 3 عدد

خامه صبحانه 160 گرم

آرد 200 گرم

بیکینگ‌پودر  1قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

بادام آسیاب کرده  100 گرم

مارمالاد زردآلو

حدود 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

پوست گلابی‌ها را بگیرید و گلابی‌ها را به گونه‌ای برش دهید که برش‌ها از هم جدا نشوند!

آن‌گاه رویشان قدری آب لیموی تازه بریزید. حالا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد  گرم کنید و قالب را به قطر 24 سانتیمتر چرب نمائید.

سپس شکر، کره و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و هر کدام را در حدود یک دقیقه هم بزنید.

اکنون خامه را اضافه کنید و مخلوط الک‌کرده مواد خشک را همراه با بادام درون این مایه بریزید و هم بزنید.

اینک مایه فراهم کرده کیک را در قالب بریزید و گلابی‌ها را روی کیک بچینید.

 آن‌گاه قالب را در فر بگذارید و کیک گلابی‌ را به مدت تقریبی یک ساعت یا تا زمانیکه روی کیک طلائی رنگ شود، بپزید.

همچنین می‌توانید برای اطمینان از پخت کافی کیک، خلال چوبی را در کیک فرو برید و چنانچه چیزی از مایه کیک به خلال چوبی نچسبید، کیک کاملا پخته است.

سپس کیک را از فر در آورید و روی پنجره سیمی بگذارید.

حالا مارمالاد و زردآلو را اندکی گرم کنید تا روان شود و بعد آن را به کمک قلمو روی کیک بمالید. اکنون صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود.

برچسب ها: کیک گلابیکیک بادامکیک عصرانهآشپزباشیافسانه ظروفیکیک بادام و گلابیطرز تهیه کیک بادام و گلابیمواد لازم برای تهیه کیک بادام و گلابیروش تهیه انواع کیک های خانگی تعداد بازديد: 334 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است