Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:58

پاپس كيك شكلاتی با مارشمالو

پاپس كيك شكلاتی با مارشمالو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای حدود  15-18 عدد پاپس كيك

پودر كاكائو ٧٥ گرم

آب گرم  250 میلی‌لیتر   (١پيمانه)

ماست   ١٢٠ گرم

اسانس وانيل  ١قاشق چايخوري

آرد  ٢٠٠ گرم

بيكينگ سودا  یک چهارم قاشق چايخوري

بيكينگ پودر   یک چهارم قاشق چايخوري

نمك  ١پینچ

كره نرم شده دردماي محيط  ١٥٠ گرم

شكر  ٢٠٠ گرم

روغن مايع ٣٠ گرم

تخم مرغ  ٢ عدد درشت

 

مواد لازم برای تهیة پاپس کیک

خامة صبحانه         ١٠٠ گرم

شكلات شيري یا تلخ      ٢٠٠ گرم

كره             ٣٠ گرم

كيك شكلاتي پودر کرده       ٢٥٠ گرم

آب پرتقال           ٣-٢ قاشق سوپخوري

كرمفيل وانيلي         ١٠٠ گرم

شكلات تلخ آبكرده       ٥٠ گرم

مواد لازم برای تهیه مارشمالو:

سفيده تخم مرغ   ٣ عدد درشت

پودر كرم  تارتار یک دوم  قاشق چايخوري

شكر   ١٠٠ گرم

آب   ٨٠ ميلي ليتر (یک سوم پیمانه)

كورن سيروپ يا گلوکز

180 میلی‌لیتر (سه چهارم پيمانه)

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

پودر كاكائو را در آب گرم حل کنید و ماست و وانيل را به آن بيفزائيد. آن‌گاه آرد، بيكينگ‌سودا، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط و الک كنيد.

سپس كره را باهمزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعد شكر و روغن را به آن افزوده و هم بزنيد تا رنگش روشن شود.

حالا تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بيفزائيد و بعد مواد خشک را به آن اضافه كنيد.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب به قطر ٢٠ سانتيمتر كه کف آن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید بریزید و کیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد بپزيد.

همینکه کیک کاملا خنک شد،  آن را پودر كنيد.

روش تهيه پاپس كيك

خامه و شكلات را در ظرف مناسبي بريزيد و روی حرارت بگذاريد تا کرم گاناش صاف و يكدستی حاصل  شود.

آنگاه کرم را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید خنك شود. حالا كره را با همزن برقی بزنيد و کرم گاناش را به آن بيفزائيد.

سپس خرده‌های کیک شکلاتی و آب پرتقال را نیز به آن بيفزائيد. اكنون هر بار به اندازه ١ قاشق سوپخوري از این مخلوط بردارید و قدری كرمفيل وانیلی وسط آن بگذاريد و به شكل توپ درآوريد.

پاپس کیک‌ها را روی سینی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.

اکنون سر ني‌هاي مخصوص پاپس کیک را در شکلات آبکرده (50 گرم) بزنید و در پاپس کیک فرو کنید و صبر کنید تا نی در کیک سفت شود.

آن‌گاه پاپس کیک‌ها را در مارشمالو بغلتانید و رویشان تورچ بگیرید تا برشته و طلائی رنگ شود.

روش تهیه مارشمالو

سفيده تخم‌مرغ‌ها و كرم تارتار را با همزن برقی بزنيد تا فرم بگيرد.

آن‌گاه شکر، آب و کورن سیروپ را در ظرف مناسبي بریزید و روی حرارت بگذاريد تا شکر آب شود و دمای سیروپ به ١٢٠ درجه سانتيگراد برسد.

سپس سیروپ را کم کم به سفيده‌های تخم‌مرغ بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا مارشمالو فرم بگيرد.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانپاپس کیک شکلاتی مارشمالوپاپس کیکطرز تهیه پاپس کیکمواد لازم برای تهیه پاپس کیک شکلاتی تعداد بازديد: 1425 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است