Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 مهر 1399 - 20:14

كیك كشمشی

كیك كشمشی

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

كره‌ی خرد كرده ................125 گرم

شكر .............140 گرم

وانیلین..............  یك‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ .............2 عدد

آرد ...............150 گرم

بیكینگ‌پودر.................. 1 قاشق چایخوری

آرد ذرت..................... 1 قاشق سوپخوری

شیر............. 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

كشمش پلوئی .............. 150 گرم

آشپزباشی – افسانه ظروفی :

 

روش‌تهیه

قالب میان تهی را به قطر 21 سانتیمتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره، شكر، وانیلین و تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ی دستگاه همزن برقی بریزید. آرد، بیكینگ‌پودر و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با شیر در همان كاسه بریزید. حالا همزن را روشن كنید و با سرعت كند همزن مواد را با یكدیگر مخلوط نمائید. سپس سرعت همزن را تا متوسط افزایش دهید و تا جائیكه رنگ مایه روشن شود، هم بزنید. اكنون كشمش را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و مایه‌ی فراهم كرده را در قالب بریزید.

قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیك را بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، آن را از قالب خارج كنید و روی پنجره‌ی سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. آن‌گاه قدری پودر شكر روی كیك بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید. میل كردن این كیك همراه با چای یا نوشیدنی دلخواهتان بسیار مطلوب و لذت‌بخش است.

 

یادآوری

برای چرب كردن قالب از اسپری روغن استفاده كنید.

بهتر است تخم‌مرغ و شیر به دمای محیط برسد و بعد از آن استفاده كنید.

 

خواص کشمش

کشمش منبع خوبی از انرژی، فیبر، پروتئین و کربوهیدرات ها است. آنها همچنین دارای قند و کالری زیادی هستند، اما هنوز هم دارای شاخص گلیسمی پایین هستند. کشمش حاوی کلسترول صفر و غنی از مواد مغذی مختلف است، که برای سلامتی بسیار مفید هستند.

برچسب ها: کیککیک کشمشیطرز تهیه کیک کشمشی تعداد بازديد: 172 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟