Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 17:14

کاپ‌کیک موکا

کاپ‌کیک موکا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 18 عدد

کره  125 گرم

شیر 180میلی لیتر(سه چهارم پیمانه)

قهوۀ فوری یک قاشق سوپخوری

شکلات تلخ  100 گرم

آرد  150 گرم

پودر کاکائو   40 گرم

پودر شکر  215 گرم

فندق برشته و آسیاب کرده   30 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ   یک عدد

اسانس وانیل  یک قاشق چایخوری

آشپزباشی - آرزو مقدم

کره،شیر،قهوه و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره و شکلات آب شود.

آن گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه اندکی خنک شود.

سپس مخلوط الک کردۀ آرد،پودر کاکائو، پودر شکر، فندق و بیکینگ پودر را به مایۀ شکلاتی بیفزائید و بعد تخم مرغ و وانیل را نیز افزوده و مخلوط سازید تا مایۀ صاف و یکنواختی حاصل شود.

حالا مایۀ فراهم کرده را در قالب های کاپ کیک دارای کپسول کاغذی بریزید به گونه ایکه دو سوم از حجم قالب‌ها از مایه پر شود!

اکنون کاپ کیک‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه کاپ کیک ها خنک شدند، رویشان را با خامۀ فرم گرفتۀ قهوه یا شکلات بیارائید.

برچسب ها: کاپ کیکآشپزباشیطرز تهیه کاپ کیکآرزو مقدمکاپ کیک موکاطرز تهیه کاپ کیک موکا تعداد بازديد: 2024 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است